Cum arată ANCHETA SPECIALĂ în cazul morții FIULUI UNUI OFIȚER SRI. Mobilizare exemplară în rândul anchetatorilor

Cum arată ANCHETA SPECIALĂ în cazul morții FIULUI UNUI OFIȚER SRI. Mobilizare exemplară în rândul anchetatorilor

Cum arată ANCHETĂ SPECIALĂ în cazul morţii FIULUI UNUI OFIŢER SRI. Mobilizare exemplară în rândul anchetatorilor. Sute de persoane sunt audiate în cazul unui ucigaşului tânărului de 18 ani, fiul unui ofiţer SRI, din Iaşi ucis în urmă cu o luna în locuinţa să.

Potrivit știrileprotv.ro, ucigaşul tânărului de 18 ani este încă în libertate, iar membrii procuraturii au audiat 400 de persoane. Aceştia spun că au deja un cerc restrâns de suspecţi dar aşteaptă rezultatele unor expertize.

În urma anchetei s-a stabilt că adolescentul a fost înjunghiat cu un cuţit, iar rezultatele necropsiei arată că tânărul avea pe corp multe leziuni. Medicii legişti au stabilit că fiul ofiţerului SRI nu consumase droguri sau alcool.

În urma anchetei sociale au fost făcute 4 expertize criminalistice pentru a stabili profilul ADN al criminalului şi au fost analizate toate conversaţiile purtate de tânăr pe telefon sau în mediul online. Procurorii au analizat imaginile de la camerele de supraveghere din zona pentru a nu scapă din vedere niciun indiciu. În momentul actual, procurorii nu au un raport final.

Ne puteți urmări și pe Google News