Soția lui Ilie Năstase, despre DIVORȚ. Uite ce decizie a luat Brigitte Sfăt!

Soția lui Ilie Năstase, despre DIVORȚ. Uite ce decizie a luat Brigitte Sfăt!

Soția lui Ilie Năstase, despre DIVORȚ! Brigitte Sfăt a mărturisit recent că nu intenționează să se despartă de soțul său, motivând că religia penticostală nu-i permite acest lucru.

Ilie Năstase și Brigitte Sfăt formează se numără printre cele mai controversate cupluri de la noi. Nu de puține ori, cei doi și-au „spălat rufele” în public, iar ea l-a acuzat de infidelitate. Recent, Brigitte a anunțat că nuvrea să se despartă de Ilie, asta după ce el a fost surprins în prezența unei tinere la un restaurant din Capitală

„Nu sunt o persoană care să stea cu forța lângă cineva, însă religia nu-mi permite să intentez divorț, eu sunt penticostala. Nici el nu si-a dorit sa ne separam, drept pentru care NU divorțăm. Eu vreau să-l iert. De fiecare dată când m-a înșelat mi-am luat o mașină”, a declarat Brigitte Sfat pentru Stirile KanalD.

Brigitte a mai avut răbufniri  și în trecut legat de presupusele amante ale soțului ei și a făcut mărturisiri șocante despre iubitele fostului mare sportiv!

Ne puteți urmări și pe Google News

„M-a înșelat! S-a întâmplat după căsătoria noastră. A crezut că gata, mi-a oferit ceea ce mi-am dorit și m-a înșelat. A revenit la vechile obiceiuri. Acum, nu știu, el spune că nu s-a mai întâmplat, dacă s-ar mai întâmpla vreodată, nu l-aș mai ierta. Mi-a recunoscut el. Nu o cunosc pe fată, spre fericirea ei”, a declarat soția lui Nasty, care, mai în glumă, mai în serios, a spus că dacă o cunoștea pe presupusa amantaă aceasta ar fi fost: “În comă undeva, nu știu, cu siguranță!”, a m[rturisit atunci Brigitte.