Mesajul unui monah către români: "Referendumul pentru căsătorie este în pericol. Există mari presiuni din partea puterilor occidentale"

Mesajul unui monah către români: "Referendumul pentru căsătorie este în pericol. Există mari presiuni din partea puterilor occidentale"

Dorința cetățenilor de a fi consultați pe tema definirii familiei, prin referendum, se pare că nu este prea bine primită de politicienii care ar trebui să-i reprezinte. Coaliția pentru Familie ceruse Parlamentului să ia în discuție legea referendumului astfel încât acesta să fie programat în aceeași zi cu alegerile parlamentare.

În acest sens avtivenews.ro a publigat mesajul venit din partea unui monah din Arhiepiscopia Bucureștilor:

"Dragi români, 

Politicienii vă neglijează. Referendum-ul pentru căsătoria creștină este în pericol. Nu există niciun semnal că ar vrea să-l organizeze în ziua alegerilor parlamentare.
 
Probabil că există presiuni din partea marilor puteri occidentale și conștiința conducătorilor noștri este slabă.
Să nu uităm că rugăciunea are o forță imensă și de regulă nu i se poate opune nimeni. Vă propun să ne rugăm astfel:
 
Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, îndreaptă mila Ta spre rugăciunea noastră și spre conducătorii noștri. Deschide-le mintea și îndeamnă-i prin puterea cuvintelor Tale să ia hotărârea cea bună, adică după sfânta voia Ta, ca să nu fie legiuitori ai păcatului și să nu fie osândiți la Judecata Ta.