PLAGIATUL Laurei Codruța Kovesi. NOI DOVEZI care alimentează TEORIILE ACUZATORILOR. Cum va răspunde şefa DNA după aceste DEZVĂLUIRI?

PLAGIATUL Laurei Codruța Kovesi. NOI DOVEZI care alimentează TEORIILE ACUZATORILOR. Cum va răspunde şefa DNA după aceste DEZVĂLUIRI?

Plagiatul Laurei Codruța Kovesi.

Laura Codruța Kovesi este cel mai discutat om din instituţiile româneşti de prim rang în aceste zile. Posibilul plagiat al tezei sale de doctorat a stârnit polemici în societatea românească şi a creat deja două tabere: una care crede că şefa DNA a plagiat şi alta care, din contră, crede că aceste acuzaţii fac parte dintr-o campanie în care de doreşte afectarea imaginii Laurei Codruța Kovesi.

Conform site-ului pressone.ro, se pare că şefa DNA are o lucrare ştiinţifică nu tocmai în conformitate cu normele academice. “Am analizat documentele și argumentele prezentate de Laura Codruța Kövesi și am găsit o serie de greșeli, omisiuni sau suspiciuni noi, pe care le vom prezenta în cele ce urmează.

Cazul nu este comparabil cu dosarele Victor Ponta, Gabriel Oprea sau Petre Tobă – ale căror plagiate sunt masive și sfidătoare, dar ridică semne de întrebare nu doar asupra apărării folosite în 2012, ci şi privind însăși teza de doctorat a Laurei Codruța Kövesi, intitulată "Combaterea crimei organizate prin dispoziţii de drept penal", se arată în articolul celor de pressone.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News