Provocare: ai curaj să te îmbraci în rochie de mireasă, chiar dacă ești bărbat?

Provocare: ai  curaj să te îmbraci în rochie de mireasă, chiar dacă ești bărbat?

Provocare pentru bucureșteni și nu numai. Pe 15 octombrie aveți ocazia să faceți ceva nebunesc, dar plin de ... consecințe fabuloase!

Provocare! Așadar, sâmbătă, pe15 octombrie, cine are curajul să se îmbrace în rochie de mireasă, indiferent de sex, și cine are picioare atât de iuți încât va ajunge primul la  Teatrul Nottara din București...

Ei bine, cei care sutneți dispuși să intrați în această competiție, așa după cum a spus Marinela Țepuș, aseară, la redeschiderea, oficială, a Teatrului Nottara, veți primi un premiu de neimaginat!

Provocare! Mergeți la  „FestiNUNTĂ cu surprize”, un eveniment senzațional din cadrul Festivalului Internațional de Teatru FEST(IN) pe Bulevard, sâmbătă, la ora ora 16.00, în fața Teatrului Nottara sau în foaierul acestuia, și cine va ajunge primul va primi cadou... un rol în piesa dina cea seară! Piesa se numește „Familie de artiști”, și, dacă vă mai aduceți aminte, abia începuse să fie jucată pe scena Teatrului Nottara, când, familia teatrului, ca și familia de artiști , a fost evacuată din casa sa!

Ne puteți urmări și pe Google News

Așadar... Provocare! Teatrul Nottara, 15 octombrie, ora 16.00, în fața teatrului  sau în foaier, în rochie de mireasă, indiferent de sex, primești un rol. Cum? Veți vedea!