Gigi Becali A DAT LOVITURA şi VA PRIMI O SUMĂ IMENSĂ. Mai este un singur hop până la LOZUL CEL MARE, dar latifundiarul a lansat AMENINŢĂRI GRAVE

Gigi Becali A DAT LOVITURA şi VA PRIMI O SUMĂ IMENSĂ. Mai este un singur hop până la LOZUL CEL MARE, dar latifundiarul a lansat AMENINŢĂRI GRAVE

Gigi Becali a dat lovitura si va primi o suma imensa

Gigi Becali va primi aproximativ un milion de euro de la autorităţi după ce a câştigat procesul prin care cerea despăgubiri pentru un teren ce i-a aparţinut şi pe care Primăria Capitalei a construit pasajul Pipera, conform b1.ro.

Iniţial, autorităţile i-au plătit lui Becali despăgubiri în valorea de 70.000 de euro, dar Becali a fost nemulţumit şi a dat în judecată Primăria Generală.

În cele din urmă, Tribunalul Bucureşti a hotărât ca omul de afaceri să primească suma de 590 de euro pentru fiecare metru pătrat de teren, adică peste un milion de euro în total.

Ulterior, decizia a fost atacată de municipalitate la Curtea de Apel Bucureşti, care a stabilit un cuantum al despăgubirilor de 773.000 de euro. Instanţa Supremă a decis să întoarcă dosarul la Curtea de Apel, ai cărui magistraţi au decis ca Becali să primească 950 de mii de euro.

”Eu le-am zis că vreau 800 de euro pe metru pătrat, deci trebuie să-mi dea 1,2 milioane de euro. Le-am zis: . Mi-au dat 70.000. Eu le-am zis că nu accept și că vreau 500.000, iar ei au zis că nu-mi dau. N-au vrut să plătească jumătate din bani, acum să-mi plătească dublu! Eu nu am nimic cu statul, am cu Primăria Capitalei. O să-mi spună să-i mai las două-trei luni și o să-i mai las, dar dacă nu-mi dau banii, pun sechestru pe conturi. O să fac o concesie, să las trei-patru luni, că apoi se va vehicula că... 

E bine că ați făcut emisiunea asta, să rămână mărturie că e de șase ani procesul. Dacă nu-mi dau banii, o s-o dau în judecată și pe fina (Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei - n.r). Care e problema? Au fost atunci expropriați mai mulți. Unii au luat 1.000 de euro fără judecată, cei care au fost băieți buni. Eu m-am judecat și am luat 690 de euro. La ăia nu a fost nevoie de instanță. Mie mi-e frică să fiu băiat bun. Asta ar însemna să fie DNA apoi cu ochii pe mine și eu nu mai vreau să fie DNA cu ochii pe mine”, a declarat Becali la B1 TV.

 

 

Ne puteți urmări și pe Google News