Lauren'iu Reghecampf a anunțat ce jucători vor fi dați afară în această iarnă: „Nu mă mai bazez pe ei”

Lauren'iu Reghecampf a anunțat ce jucători vor fi dați afară în această iarnă: „Nu mă mai bazez pe ei”

Laurențiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, a anunțat că Guilherme, Tade, Breeveld, Tahar și Alcenat nu vor mai face parte din lotul „militarilor” în partea a doua a sezonului.

Cinci steliști își vor face bagajele în această iarnă și vor pleca de la formația patronată de Gigi Becali. Antrenorul Laurențiu Reghecampf a recunoscut că nu se va mai baza pe Gregory Tade, Aymen Tahar, Nicandro Breeveld și Jean Sony Alcenat, iar proscrișii trebuie să-și găsească alte formații. În schimb, Sitya Guilherme, pus și el pe „lista neagră”, a ajuns deja la o înțelegere cu o altă echipă.

„Guilherme a intrat în ultimele şase luni de contract, şi-a găsit o nouă înţelegere şi va merge la noul său club. Tade, Tahar, Breeveld şi Alcenat nu vor face deplasarea cu noi în cantonament. Nu mă mai bazez pe ei. Sunt jucători care trebuie să îşi găsească echipe, se vor antrena în continuare la echipa noastră, dar noi sperăm ca în cel mai scurt timp să se rezolve şi situaţia lor", a spus Reghecampf la Digi Sport.