Militarul declarat dezertor, dispărut după incendierea apartamentului din Constanța, găsit mort

Militarul declarat dezertor, dispărut după incendierea apartamentului din Constanța, găsit mort

Militarul declarat dezertor de Forțele Navale Române după ce nu s-a mai prezentat la serviciu în urma unui incendiu izbucnit în apartamentul închiriat de el la Constanța a fost găsit mort pe calea ferată. Inapectoratul General al Poliției Române a informat, astăzi, Forțele Navale Române că tânărul căutat în toată țara este decedat, cadavrul fiind găsit pe șinele de calea ferată, la București.

Explozia și incendiul declanșate în data de 16 noiembrie într-un apartament  din Constanța, închiriat de maistrul militar Daniel Rohnozeanu de 22 de ani a fost se pare pus cu intenție chiar de către chiriaș, din motive necunoscute. Urmele lăsate de tânăr, butelia de aragaz deschisă, ferestrele și ușa închise, au dus la presupunerea că chiriașul a premedidat incendierea apartamentului. Locuința a fost distrusă aproape în totalitate.Tânărul, proaspăt absolvent al Școlii de Maiștri Militari de Marină „Amiral Ion Murgescu”, dispăruse.

Pentru că nu s-a prezentat la serviciu timp de trei zile la rând, el fiind maistru militar pe un dragor maritim al Forțelor Navale, a fost declarat dezertor, fiind dat în urmărire națională, cu semnalmente și fotografia aferente. "IGPR a anunțat, astăzi, Forțele Navale Române că Poliția Transporturi a găsit, pe calea ferată, cadavrul militarului dezertor, fiind recunoscut, ulterior, de familia acestuia, a declarat purtătorul de cuvânt al SMFN", Corneliu Pavel.. Misterul din jurul morții tânărului marinar se adâncește. Nimeni nu știe de ce și-a incendiat apartamentului și apoi și-a luat viața.