ADEVĂRUL a IEȘIT la IVEALĂ! 15 părţi ale corpului uman CARE VOR DISPĂREA în VIITOR

ADEVĂRUL a IEȘIT la IVEALĂ! 15 părţi ale corpului uman CARE VOR DISPĂREA în VIITOR

Charles Darwin a identificat, în primul capitol al celebrei sale cărți Descendenței Omului, mai multe organe pe care le-a deschis clar drept a fi inutile.

Părul de pe corp

Conform lui Darwin, sprâncenele ajută la îndepărtarea transpirației din ochii noștri, iar părul masculin facial joacă un fel de rol important în atragerea partenerei de gen opus, restul fiid complet inutil. 

Mușchii externi ai urechii

Oamenii au, la fel ca și animalele, mușchi la urechi. Spre deosebire de iepuri, oamenii nu pot să le rotească, în concluzie nu prea folosesc la nimic. 

Măselele de minte

Având în vedere că am evolut, iar oamenii cu danturi perfecte sunt foarte rari, măselele de minte sunt doar o durere în plus pentru om, tocmai din această cauză ar putea dispărea. 

Nodul din gât

Cel mai probabil o rămășită din epoca reptilelor, care încă mai apare la mai puțin de 1% din populație. De cele mai multe ori, ele cauzează adesea probleme nervoase și arteriale.

Mușchii palmaris

Mai mult de 11% dintre oameni au un mușchi îngust care trece de la cot până la încheietura mâinii. În trecut acesta era important pentru cățărare și albinism, și probabil vei vrea să-l păstrezi doar dacă ești un artist marțial sau un alpinist.

Sfârcurie masculine 

Sfârcurile masculine dezvoltării fetale, un copil nenăscut este efectiv fără gen. Având în vedere că bărbații nu alăptează, ele sunt considerate inutile. 

Mușchiul erector al firelor de păr

Acești mușchi, sunt mai degrabă folositori animalelor care trebuie să se apere atunci când își umflă părul pentru a se apăra de dușmani. alții. Oamenii au păstrat această capacitate, dar au pierdut, în mod evident, cea mai mare parte a blănii, scrie Brightside.me

Apendicul

Apendicul este inutil pentru că acest tub  tub muscular îngust atașat la intestinul gros a servit ca o zonă specială pentru digerarea celulozei. Având în vedere că oamenii au scăzut dieta vegetală, el a ajuns să fie doar un impediment, sau o sursă de imbolnavire. 

 A 13-a coastă

Cimpanzeii și gorilele au un set suplimentar de coaste. Cei mai mulți dintre noi au doar 12 coaste, dar 8% dintre adulți au una suplimentară.

Degetele de la picioare

Concret, mersul oamenilor a evoluat, iar oamenii au descoperit că pot să meargă mai mult pe linia mediană a picioarelor lor, dar apoi au transferat treptat echilibrul mai mult spre partea de jos a degetului mare. Conform unor studii recente, lucrurile s-au schimbat în sensul în care folosesc din ce în ce mai puțin degetele pentru echilibru. 

Coccisul

Denumit și osul-coadă, și de asemenea, este ceea ce a mai rămas din coada pe care multe mamifere o utilizează pentru echilibru și comunicare, iar oamenilor nu prea le folosește. 

Mușchiul subclaviculei

El se întinde sub umăr de la prima coastă până la claviculă, ar fi util dacă oamenii ar merge încă pe toate patru membrele. Unii oameni au unul, alții nu au, iar unii dintre ei au doi.

Sinusurile paranazale

Nimeni nu știe de ce avem aceste cavități supărătoare cu mucus, cu excepția, poate, a faptului că ne face capul să fie mai ușor.

 

 

Ne puteți urmări și pe Google News