Schimbări MAJORE la vârful Ligii I. FCSB a ZDROBIT-O pe Craiova și a devenit lideră. CFR Cluj s-a împiedicat de Gaz Metanediaș

Schimbări MAJORE la vârful Ligii I. FCSB a ZDROBIT-O pe Craiova și a devenit lideră. CFR Cluj s-a împiedicat de Gaz Metanediaș

FCSB a câștigat cu scorul de 5-2 partida jucată, duminică, în deplasare, cu CS „U” Craiova, în etapa a 16-a a Ligii I și a urcat pe primul loc al clasamentului.

FCSB a câștigat detașat derby-ul cu CS „U” Craiova, disputat, duminică, la Turnu Severin, în runda a 16-a a campionatului intern. „Roș-albaștrii” s-au impus cu 5-2 și au devenit liderii campionatului. Echipa lui Nicolae Dică a deschis scorul în minutul 1, prin Gnohere, și și-a mărit avantajul după reușitele lui Filipe Teixeira (33) și Florin Tănase (62). Oltenii au redus din diferență, grație autogolului înscris de Ionuț Larie (66), iar trei minute mai târziu, Renato Kelici și-a învins și el propriul portar (69), ducând scorul la 4-1. În minutul 72, Kelici s-a revanșat și a redus din diferență, scorul final fiind stabilit de Florinel Coman (83).

Tot duminică, CFR Cluj a remizat pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș, scor 0-0, iar suporterii ardelenilor i-au cerut demisia lui Dan Petrescu. În clasament, FCSB a urcat pe primul loc, cu 35 de puncte, și e urmată de CFR (34) și Craiova (32).

Ne puteți urmări și pe Google News