Scene de GROAZĂ într-o cofetărie din Brăila! ȘOBOLANI, filmați în timp ce se se PLIMBAU peste tot

Scene de GROAZĂ într-o cofetărie din Brăila! ȘOBOLANI, filmați în timp ce se se PLIMBAU peste tot

O cofetărie din Brăila are probleme pentru că Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Brăila a demarat un control, după ce ce pe o reţea de socializare au apărut imagini cu şobolani mergând prin laboratorul acesteia.

„Ne autosesizăm şi mergem să facem control acolo. Ce să mai aşteptăm să reclame cineva? Postarea pe Facebook o consider deja reclamaţie. Vom verifica tot acolo. Dacă sunt sau nu autorizaţi şi ce condiţii de lucru au. În funcţie de ce von găsi, vom dispune măsurile care se impun”, a declarat, pentru Agerpres, şeful Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Aceast control a venit după ce pe internet au apărut  două filmuleţe în care apar şobolani mergând prin laboratorul unei cofetării din municipiul Brăila au fost postate, sâmbătă, pe o reţea de socializare şi au stârnit revolta celor care au văzut imaginile. 

Persoana care a postat imaginile a precizat că filmările sunt făcute de o fostă angajată a cofetăriei, care şi-a dat demisia, pentru că nu a suportat condiţiile în care era nevoită să lucreze.

Ne puteți urmări și pe Google News