Sute de persoane au ieșit în stradă ACUM, în București! Colectiv, din nou în actualitate

Sute de persoane au ieșit în stradă ACUM, în București! Colectiv, din nou în actualitate

Sute de bucureșteni au ieșit, vineri seară, în stradă pentru a comemora victimele tragediei de la Colectiv. Oamenii s-au organizat în ceea ce ei au numit sugestiv ”Marşul Chitarelor”.

Marșul a început în jurul orelor 19.00, în parcul din fața magazinului Unirii, unde s-au adunat 300 de persoane. Ei au plecat spre Piața Bucur, unde se va organiza și o mișcare flashmob.

Bucureștenii sunt așteptați la marș cu instrumente muzicale pentru a cânta în momentul organizat în Piața Bucur, care va avea loc în jurul orelor 22.30. Piesele care vor fi interpretate sunt: ”Back to life” (Goodbye to Gravity), ”Exerciţiu” (Valeriu Sterian) şi ”Vinovaţii fără vină” (Pasărea Colibri).

”Ne strângem acolo la Colectiv, i-am invitat să vină cu chitare, pentru a crea un moment. Nimic special, pur şi simplu ne întâlnim acolo. Se aprinde o lumânare, se pune o floare, fiecare ce simte. Nu e nimic impus. Noi aşa am făcut invitaţia, să vină cine poate, cine ştie, cu o chitară, am fixat şi trei cântece. O să încercăm să facem şi un flashmob. Sunt cântece uşoare”, a spus Eugen Iancu, pentru News.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News