Rebel fără cauză, Alibec a eșuat la FCSB

Rebel fără cauză, Alibec a eșuat la FCSB

Atacantul nu mai este agreat de finanțatorul Gigi Becali și antrenorul Nicolae Dică, din cauza atitudinii neprofesioniste, și va pleca de la gruparea „roș-albastră” în pauza competițională

Denis Alibec a turnat picătura care a umplut paharul. După o evoluție ștearsă în meciul FC Voluntari - FCSB (scor 0-0), fotbalistul a fost schimbat în minutul 83, cu De Amorim și și-a pierdut din nou cumpătul.

L-a sfidat pe Nicolae Dică, n-a mers pe banca tehnică, s-a dus spre vestiare și a lovit o ușă întâlnită în cale

Exilat la „Satelit”, pe termen nelimitat

Ne puteți urmări și pe Google News

Alibec a ajuns la 14 meciuri fără gol marcat în campionat, iar Gigi Becali și Nicolae Dică nu mai tolerează ieșirile în decor ale atacantului care se remarcă doar prin atitudinea neprofesionistă pe care o are în teren. „Dacă nu câştigi cu Voluntari, nu poţi să ai pretenţii să câştigi campionatul. Nu am avut atacant, am avut un atacant care dădea mingea la ei și face mofturi. O să facă banca, o să stea pe bancă și o să rupă banca cu piciorul. El crede că e copil, că toata lumea trebuie să îl alinte pe el. Nu o să mai fie alintat”, a tunat Becali după jocul cu cei din Voluntari. Ulterior, Alibec a fost trimis la echipa a doua pe termen nelimitat, iar despărțirea de gruparea „roș-albastră” pare a fi iminentă.

Dică a amenințat că nu mai antrenează

„Am vorbit cu Dică după meci, era foarte supărat și el. Mi-a spus că Alibec nu mai există pentru el și că este exclus din lot de acum înainte. Îi respect decizia! Eu nu am trecut niciodată peste antrenor. I-am spus, tu hotărăști, așa că aia e! Dică mi-a zis că nu mai poate antrena în aceste condiții, dar nu a condiționat nimic”, a anunțat Becali.

Finanțatorul este decis să-l vândă pe recalcitrantul fotbalist, în iarnă, și să încerce să-l transfere pe slovacul Adam Nemec, legitimat la rivala Dinamo. Un alt antrenor care l-a sărit din schemă pe Alibec, din cauza comportamentului infantil, a fost Christoph Daum, fost selecționer al României.

Cătălin Golofca a fost trimis la echipa a doua și va fi pus pe liber

Un alt jucător care le dă mari probleme de cap celor de la FCSB este Cătălin Golofca. Jucătorul va fi trimis la FC Botoșani, echipă de la care a fost achiziționat la începutul sezonului, dar până atunci joacă la echipa a doua a „roș-albaștrilor”. Dică i-a transmis lui Gigi Becali că fotbalistul vine „stors” la antrenamente, iar finanțatorul a aflat că Golofca are o viață de noapte agitată. Săptămâna trecută, latifundiarul din Pipera l-a desființat pe fotbalist, despre care a spus că-și pierde timpul în compania unor femei de moravuri ușoare. Gigi Becali l-a amendat pe Denis Alibec, cu 75.000 de euro, în timp ce Golofca a primit o sancțiune de 25.000 de euro.