Teoria conspirației: FENOMENTELE meteo PERICULOASE sunt PRODUSE de OAMENI - VIDEO

Teoria conspirației: FENOMENTELE meteo PERICULOASE sunt PRODUSE de OAMENI - VIDEO

Rapoarte oficiale arată că unele fenomene meteo ar fi produse de oameni, recunoscute de state puternice, care au făcut asemenea arme meteo în trecut, care sunt în prezent interzise prin tratate internaționale.

Unul dintre aceste experimente este Operațiunea Popeye, care a presupus prelungirea ploilor în Războiul din Vietnam, informează Antena 3. 10 milioane de dolari au fost cheltuite în perioada 1967-1972 pentru blocarea aprovizionării trupelor vietnameze.

În prezent, există proiecte controversate în acest domeniu, derulate de state precum SUA ori Rusia, precum Proiectul HAARP Gonoka, din Alaska, dar și activitatea de la stația Sura Nijnii Novogorod. În cele 3 locații se desfășoară cercetări meteo și solare la nivel oficial, dar se vorbește și despre modificări meteo ascunse, prin energii care sunt trimise în atmosferă pentru a produce fenomene meteo periculoase. HAARP a fost creat de Departamentul Apărării în 1992 pentru a studia zonele exterioare ale atmosferei Pământului, cercetarea rezultată care a avansat comunicările de mare adâncime cu submarine nucleare și detectarea instalațiilor militare subterane.

În octombrie anul trecut, doi bărbați din Georgia au fost arestați cu un arsenal de arme, și un plan detaliat de a ataca HAARP, unitatea de cercetare a frecvenței active din Gakona, Alaska. Aceștia au fost inspirați de teoriile de conspirație pe internet, foarte răspândite, care sugerează că HAARP poate controla vremea și mințile noastre.

Ne puteți urmări și pe Google News

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/BoZf9feQATc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>