Gluma lui Halep i-a făcut pe americani să râdă în hohote. Ce s-a întâmplat la conferința de presă, de la US Open

Gluma lui Halep i-a făcut pe americani să râdă în hohote. Ce s-a întâmplat la conferința de presă, de la US Open

Simona Halep (locul 2 WTA) a avut o replică amuzată în timpul conferinței de presă dinaintea duelului cu Maria Șarapova, moment în care toți ziariștii aflați în sală au început să râdă copios.

Marți dimineața, de la ora 02:00 (ora României), Simona Halep o va întâlni pe rusoaica Maria Șarapova, în primul tur al Grand Slam-ului de la Flushing Meadows. Recent, românca a susținut o conferință de presă, fiind pe deliciul jurnaliștilor americani. „E atât de multă lume aici. Ştiu că Roger (n.r. - Federer) a fost mai devreme aici, nu?”, a spus „Simo”, la începutul conferinței.

Mai mult, Halep a fost întrebată și cum a reacționat în momentul în care a aflat că o va înfrunta pe Șarapova chiar în runda inaugurală. „Eram pe terenul de tenis, mă antrenam. Am văzut mesajul. Reacția mea a fost normală, pentru că, în acest an, am avut parte de trageri la sorți dificile aproape de fiecare dată.

Bineînțeles, m-am întrebat puțin cum e posibil din nou, dar m-am simțit ok, m-am antrenat normal, nu m-am simțit emoționată”, a declarat Halep.

Ne puteți urmări și pe Google News