Donald Trump, ATAC pe Twitter: „Cât de necinstită este presa Fake News. Rușine!”

Donald Trump, ATAC pe Twitter:  „Cât de necinstită este presa Fake News.  Rușine!”

Donald Trump a postat un mesaj pe Twitter în care îşi arată dezgustul pentru presa care i-a denaturat mesajele după violențele de la Charlottesville.

„Publicul află (și mai mult) cât de necinstită este presa Fake News. Ei au deformat ceea ce am spus despre ură, sectarism, etc. Rușine!”.

"The public is learning (even more so) how dishonest the Fake News is. They totally misrepresent what I say about hate, bigotry etc. Shame!", a scris preşedintele SUA, Donald Trump pe conturile personale de socializare.

Reamintim că Donald Trump a stârnit o profundă nemulțumire în SUA, inclusiv în tabăra republicană, afirmând că au existat erori 'de ambele părți' în aceste violențe, în timpul cărora un simpatizant al teoriei privind supremația albilor a ucis o tânără femeie ce protesta alături de antirasiști, intrând deliberat cu mașina lui în mulțimea adunată la o contramanifestație desfășurată în apropierea manifestației naționaliștilor albi.

Ne puteți urmări și pe Google News

Trump a mai reproşat şi faptul că: "dornic de publicitate, (senatorul republican) Lindsey Graham a susținut în mod eronat că eu aș fi spus că există o paralelă morală între KKK (Ku Klux Klan), neonaziști & suprematiștii albi și oameni precum (Heather) Heyer. Ce minciună dezgustătoare', a notat Trump în seria de postări pe Twitter. Heather Heyer este femeia ucisă la Charlottesville.