Noi DEZVĂLUIRI-BOMBĂ despre procesul lui Boureanu ies la iveală. Amenințări ca în FILMELE de acține: „Vino că te OMOR”

Noi DEZVĂLUIRI-BOMBĂ despre procesul lui Boureanu ies la iveală. Amenințări ca în FILMELE de acține: „Vino că te OMOR”

Șoferul lui Cristian Boureanu a făcut dezvăluiri uimitoare legate legate de scandalul cu poliția rutieră. Bărbatul le-a povestit anchetatorilor că fostul deputat a devenit agresiv în momentul in care mașina a fost oprită de polițiști pentru controlul actelor, a început să țipe la agenți și să le arate semne obscene.

Conform Kanal D, care citează informați incluse în referatul procurorilor cu propunerea de arestare preventivă a lui Boureanu și rezultă că aceasta a fost agresiv al lui Boureanu este "evident" in timpul incidentului.   "(...) Din înregistrările ataşate la dosar, există suspiciunea că a exercitat acte de violenţă şi ameninţare asupra logodnicei sale, numită Laura Dincă, aşa cum reiese din înregistrările video.

 Este de remarcat limbajul agresiv al inculpatului la adresa logodnicei sale, în acelaşi sens cu cel folosit la adresa poliţiştilor, Boureanu Cristian Alexandru spunându-i acesteia: "... îţi sparg dintîi din gură!", "da-mi telefonul, în p... mă-ţii!", "Vino că te omor, treci în spate şi filmează!" sau "Dacă mai scoţi un cuvânt îţi sparg dintîi din gură!", se arată în documentul citat. 

Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 1 au decis că fostul deputat Cristian Boureanu să fie cercetat în arest la domiciliu, în dosarul în care este acuzat de ultraj,după ce a lovit poliţiştii care au oprit în trafic maşina în care se afla,măsura instanţei putând fi contestată.

Ne puteți urmări și pe Google News