Reacția SIE, după ce Dragnea l-a acuzat pe primarul Iașiului că este „omul SIE”

Reacția SIE, după ce Dragnea l-a acuzat pe primarul Iașiului că este „omul SIE”

Serviciul de Informaţii Externe (SIE) reacționează, după ce Liviu Dragnea a lansat în spațiul public acuzații la adresa primarului Iașiului, Mihai Chirica, despre care a spus că este omul SIE.

Astfel, SIE precizează într-un comunicat că nu comentează "afirmaţiile publice ale personalităţilor politice". Cu toate acestea, SIE a comunicat faptul că a trimis Comisiei parlamentare de control punctul său de vedere referitor la "speţa" Dragnea-Chirică-SIE, potrivit Mediafax.ro.

"Serviciul de Informaţii Externe nu comentează afirmaţiile publice ale personalităţilor politice. Punctul de vedere al Serviciului referitor la speţa în discuţie a fost transmis Comisiei speciale comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului asupra activităţii SIE", se arată în comunicarea SIE.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a susținut, la Antena 3, că primarul Iaşiului, Mihai Chirica, este omul SIE. Liderul social-democraților a dezvăluit că suspiciuni în acest sens planează și asupra altor persoane. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Întrebat dacă mai sunt şi alţii, Dragnea a subliniat că „suspiciuni sunt. De ani de zile, unii au câştigat alegerile, iar alţii vor să conducă. Trebuie să rupem asta. Am fost nemulţumit că un consilier de-al premierului este ofiţer SRI. E o chestiune foarte sensibilă. Asta a generat o suspiciune. Dacă-l ajută, e foarte bine”.

Citește și: Primarul Iașiului, REPLICĂ BATJOCORITOARE pentru Dragnea: „Pun pariu pe hamsterul lui”. Ce spune Chirica despre SIE