Brigitte, SPUNE TOT: „M-a înșelat cu două femei! Una este cântăreaţă cunoscută”

Brigitte, SPUNE TOT: „M-a înșelat cu două femei! Una este cântăreaţă cunoscută”

Probleme mari în paradis! Căsnicia dintre Ilie Năstase și Brigitte Sfăt este pe punctul de a se destrăma. Brigitte face dezvăluiri incendiare despre soțul ei.

Totul a început anul trecut, când diva și-a făcut o operație la sân. În acea perioadă, se pare că Ilie Năstase ar fi înșelat-o a doua oară. Doamna Năstase nu mai este acum dispusă să mai facă niciun compromis, așa cum obișnuia să facă pe vremuri.

Brigitte a fost invitată la o emisiune TV, unde a vorbit despre problemele pe care le-a avut cu Ilie, susținând că a fost distrusă când a aflat că soțul ei a înșelat-o, scrie Wowbiz.ro.

„El mi-a recunoscut că m-a înşelat cu două femei. Despre prima am aflat cu două zile înainte de nuntă, între cununie şi nuntă. Eu am ştiut de atunci, dar mi-a recunoscut când a venit la mine în Turcia. Eu i-am cerut să spună. Am vrut să văd care este genul de femei cu care mă înşală, cu care concurez eu. Sunt mai urâte, mai proaste şi nişte femei care vor să distrugă căsnicii şi pe care eu le consider c***e”, a declarat Birgitte.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Prima este cântăreaţă de operă, cunoscută, e brunetă, are doi copii şi este soţie de medic chirurg. Cu ea a avut o relaţie mai lungă. Ea mi-a distrus căsnicia cu el. S-au întâlnit la un magazin de pâine, în Dorobanţi. I-am dat mesaje şi i-am spus că ştiu de ea şi că o să am grijă de fericirea ei aşa cum a avut şi ea grijă de fericirea mea. După chestia asta, eu am mers şi m-am tăiat toată, mi-am tăiat toată faţa. Mă făcea “răţuşcă” şi nu mă simţeam frumoasă. Am zis să fac ceva cu faţa mea, că poate nu arătam ok. Mi-am făcut o operaţie de repoziţionare musculară, mi-am cusut toţi muşchii în faţă”, a mai spus bruneta.

Acela a fost și momentul în care Ilie Năstase a înșelat-o pe frumoasa lui soție a doua oară. Semne că bruneta nu mai este dispusă să facă niciun compromis în legătură cu Ilie Năastase au apărut de ceva vreme.

La un eveniment monden la care Brigitte își lansa propriul magazin de branduri, Ilie Năstase a avut o ieșire care a șocat pe toată lumea.  Cei doi și-au aruncat cuvinte grele. Iritat la culme de tonul folosit de soția sa, Năstase „i-a scăpat” acesteia o palmă peste ceafă și a mai tras-o și de păr.