Rupt de beat, de Florii. Un tânăr a pus pe jar autoritățile, duminică dimineața

Rupt de beat, de Florii. Un tânăr a pus pe jar autoritățile, duminică dimineața

Polițiști și o mașină de pompieri, echipată pentru descarcerare, s-au pus în mișcare în trombă, duminica dimineața, la Timișoara. Misiunea: să salveze un tânăr. Ce nu știau nici pompierii, nici polițiștii, era că acesta a băut atât de mult în noaptea dinaintea Floriilor, încât a adormit în local, nevăzut de nimeni.

Duminică dimineața, puțin după ora 8,00, autoritățile au fost alertate printr-un apel la 112. Un tânăr cerea ajutor pentru că a rămas blocat. Junele are 22 de ani, iar noaptea de sâmbătă și-a petrecut-o în clubul Bunker din Timișoara. A băut atât de mult încât a picat pe jos de pe scaun și a adormit imediat. Când administratorul a închis localul, habar nu avea că înăuntru a mai rămas cineva. Spre dimineață tânărul s-a trezit, a încercat să plece, dar pentru că încă abia se putea ține pe picioare de beat ce era, găsind ușa închisă, a decis să se culce înapoi.

În jurul orei 8,00, când s-a trezit din nou, fiind ceva mai limpede la minte, a sunat la 112 ca să fie ”salvat”. Când au ajuns la fața locului pompierii și polițiștii alertați în urma apelului la 112, au contactat administratorul clubului, care a venit și a  deschis. Tânărul de 22 de ani nu a fost sancționat de data aceasta. (Sursa foto: Fortball-Tweet)

Ne puteți urmări și pe Google News