Medic de la Marie Curie, LUAT LA PALME de părinții unui copil

Medic de la Marie Curie, LUAT LA PALME de părinții unui copil

Părinții unui copil internat la spitalul Marie Curie din Capitală au agresat un medic miercuri dimineață, pe motiv că diagnosticul dat de acesta era greșit.

A fost nevoie de intervenția poliției pentru aplanarea conflictului. incidentul a izbucnit pe fondul suspiciunii părinților că diagnosticul pus de medic, de boală respiratorie nu foarte gravă, este unul greșit. Părinţii suspectau că ar fi ceva mai grav.

"Nu era vorba de un copil cu o patologie severă. Părinţii s-au arătat profund nemulţumiţi de îngrijirile şi de răspunsurile pe care medicul le-a dat. După câteva cuvinte injurioase, l-au atacat cu perechi de palme, care au cauzat sângerarea unui ochi al medicului", a declarat medicul Mihaela Bălgrădean, purtătorul de cuvânt al spitalului, la Digi 24.

Întrebat care a fost motivul pentru care părinții au recurs la un astfel de comportament, medicul a mai precizat că, deși copilul nu avea o patologie severă, diagnosticul dat i-a nemulțumit.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Nu le-a convenit diagnosticul de boală respiratorie nu foarte gravă. Ei erau convinşi că era ceva mult mai grav. Copilul era internat de 24 de ore, timp în care colegii specialişti au putut să pună un diagnostic", a declarat medicul Mihaela Bălgrădean, purtătorul de cuvânt al spitalului, la Digi 24.