Firea, despre cariera sa de primar: "Am avut senzația că deranjez"

Firea, despre cariera sa de primar: "Am avut senzația că deranjez"

Gabriela Firea a declarat luni, la televiziunea Antena 3, că simte că ar fi o "țintă vie" de când a preluat mandatul de primar al Capitalei, susținând că este monitorizată în permanență.

Într-un interviu acordat lui Mihai Gâdea, prezentatorul emisiunii "Sinteza Zilei", primarul Capitalei a prezentat instituția pe care o conduce și unde are în subordine 860 de angajați.

La finalul turului Primăriei, Firea a atins unele subiecte sensibile din viața sa de primar, puncând faptul că se simte urmărită.

”Este vorba și de copii, nu numai de mine și soț, Întreaga mea activitate este monitorizată, am aflat lucruri stupefiante. Nu știu cine este responsabil, dar am înțeles că sunt ascultată și în casă, am fost urmărită și în pelerinajul de la Ierusalim” a declarat Gabriela Firea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cu toate că până acum, nu a fost abordată pentru a i se face vreo ”ofertă”, Firea susține că unele persoane care au intrat în biroul său i-ar fi dat impresia că au o țintă precisă.

”Am avut sentimentul că stau la discuții cu oameni care erau cablați, care aveau tehnică pe ei. Am încercat să abordez aceste momente și cu umor. Niciodată nu mi-am luat măsuri de precauție, nu am pază sau bodyguard. Doar dacă soțul meu poate fi considerat așa. O să văd ce o să fac. Am primit semnale că deranjez, că am supărat. Și sunt lucruri serioase, vorbim de zeci de milioane de euro” a mai spus Gabriela Firea.

La finalul interviului, Gabriela Firea de astăzi a transmis un mesaj pentru Gabriela Firea din prima ei zi petrecută în București.

”I-aș spune Gabrielei ce i-aș spune fiecărui tânăr. Să nu își piardă speranța, să trăiască clipa. Viața este azi. Noi putem doar într-o oarecare măsură să controlăm viața noastră astăzi. Să nu ne amărâm pentru nimicuri, să facem un bine, dacă putem, nu rău. Acestea sunt valorile pe care mi le-a insuflat și mie familia” a subliniat Gabriela Firea.