Florin Chilian despre alcoolemia sa incompatibilă cu viața. Muzicianul acuză ”o slugă proastă” că i-a turnat whiskey în probele de sânge

Florin Chilian despre alcoolemia sa incompatibilă cu viața. Muzicianul acuză ”o slugă proastă” că i-a turnat whiskey în probele de sânge

Muzicianul Florin Chilian scrie pe pagina sa de Facebook că a fost condamnat la un an și zece luni cu suspendare după ce i-au fost falsificate probele de sânge în laboratorul care ar fi trebuit să-i stabilească alcoolemia.

Florin Chilian pe pagina sa de Facebook: ”Florin Chilian incompatibil cu sitemul pe motiv de valori teoretice ale alcoolemiei incompatibile cu viaţa.

Ce nu ştie emasculatul Dragnea.

Un an şi zece luni. Înţelegeţi voi de unde vin alea Zece...

Ne puteți urmări și pe Google News

Eu am fost condamnat de către un “judecător” din Cluj la un an şi zece luni cu suspendare pentru că am fost găsit incompatibil cu “sistemul”.

Altfel spus indiferent de cât aş fi declarat eu că am băut - a doua oară ca să mă distrez, am declarat că a fost doar zece % din cantitatea iniţial declarată - alcoolemia mea nu aveam cum să aibe valori compatibile cu viaţa.

O slugă proastă însă dedicată, scăpase prea mult wisky în eprubetă ce conţinea proba mea de sânge pentru analiză alcoolemiei. Va ataşez documentul trimis de un poliţist stupefiat. În toată carieră lui de aproape 40 de ani în miliţie şi poliţie nu întâlnise o teoretică alcoolemie incompatibilă cu viaţa.

Nu uitaţi că eu am dat Guvernul României în judecată pentru furtul melodiei Zece. Am câştigat acel proces demonstrând definitiv şi irevocabil potrivit instanţelor din România, că am fost furat de Guvernul României prin Ministerul Culturii. A intrat la puşcărie ministrul care mi-a furat piesa Zece, declarând că este a lui şi încasând 9 milioane de euro că drepturi de autor pentru că mai apoi să distrugă paginile din caietul cu regim special al achiziţiilor din minister?! Nu, fireşte că nu.

Aşadar eu m-am pus contra sistemului şi mi-am cam luat-o. Eu n-am făcut pace cu el în pofida numeroaselor oferte ce ce mi-au fost făcute începând cu posturi prin guvern, cu şefia uniunii compozitorilor UCMR-ADA până la diplomaţie şi câte atâtea altele.

Dragnea însă...

Dragnea, care a dat-o la pace cu sistemul o să facă bulău dacă are noroc. Dacă nu, o să cam dispară, oricum o s-o sfârşească prost şi asta pentru simplul motiv că s-a lăsat cumpărat de sistem iar acesta poate face ce vrea, cum vrea şi când vrea din Dragnea.

Să mă explic:

Florin Chilian - Sistemul - Adrian Năstase – Liviu Dragnea (a trebuit să-l goagalesc ca să aflu că-l cheamă şi Liviu)

Este o axa cu frântură logică, faptică şi de drept de la mine încolo.

Lui Adrian Năstase trebuie să-i mulţumim pentru nenorocirile de acum, inclusiv cele constituţionale.

Amintiţi-va că Adian Năstase a refuzat să-l aresteze pe Băsescu în legătură cu dosarul “Flota” deşi avea toate datele în faţă. O semnătură ne-ar fi salvat poate de Băsescu că preşedinte şi de tot ce a urmat, inclusiv acest sibian ciorditor de case cu acte false.

Adrian Năstase îl iartă pe Traian Băsescu pentru dosaul “Flota” - pentru că nu vrea să amestece justiţia în politică?!!!...

Traian Băsescu îi face o bucurie lui Adrian Năstase şi-l plimbă ani de zile prin faţă televiziunilor chemat în justiţie cu dosare penale.

Adrian Năstase este condamnat.

Adrian Năstase încearcă să se sinucidă. Nu reuşeşte.

Adrian Năstase face puşcărie pe un motiv inventat, o jenă de dosar.

Adrian Năstase rămâne cu banii dar dispare din viaţă publică.

Am făcut această recapitulare pentru Liviu Dragnea, să ştie ce-l aşteaptă.

Liviu Dragnea îl iartă pe Klaus Werner Iohannis pentru că a încălcat Constituţia României - Dragnea vrea linişte în ţară?!!!...

Restul viitorului tău dragă Dragnea, emasculatule, îl ai trecut că model mai sus. Asta te aşteaptă dacă ai noroc.

SRI egal Sistem sau Sistem egal SRI?!

Găinari nu sunt. Găinării au fermecul lor.

Hoţi nu sunt. Hoţii sunt oameni cu caracter.

Interlopi nu sunt. Am cunoscut interlopi. Interlopii au onoare şi demnitate. Interlopii nu fură de la gură văduvei. Interlopii nu fac rău ţării lor niciodată.

#Gonoree socială este “Sistemul”. #Blenoragie morală este SRI-ul.

Şmenari, scursori, jeguri, otrepe. Asta este sistemul alias SRI. De aici în jos trebuie să căutăm definiţiile Sistemului alias SRI din viaţă reală a României, din viaţa fiecăruia dintre noi”