Urmărire în trafic, cu peripeții: șoferița era beată și nu avea permis

Urmărire în trafic, cu peripeții: șoferița era beată și nu avea permis

Urmărire în trafic, cu peripeții, zilele trecute, în Moldova. O femeie care s-a urcat beată la volan a pus pe jar polițiștii din Suceava.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică. Aflată pe DN 2E din comuna Vicovu de Jos, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, a încercat să oprească în trafic o mașină, la control, însă șoferul a apăsat pedala de accelerație. A urmat o urmărire ca-n filme, preț de trei kilometri, până ce mașina a fost blocată de mașina de poliție și oprită. La volan a fost descoperită o femeie de 30 de ani, beată, originară din comuna Vicovu de Jos.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că aceasta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie auto. Totodată deoarece mirosea puternic a alcool, femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, femeia alegându-se, în final, cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere și sub influența alcoolului.

Ne puteți urmări și pe Google News