Numele lui Donald Trump ATRIBUIT unui VIERME. Cum s-a ajuns aici

Numele lui Donald Trump ATRIBUIT unui VIERME. Cum s-a ajuns aici

O societate britanică a plătit mii de dolari la o licitaţie pentru cumpărarea dreptului de a da numele unei noi specii de vierme descoperit în Panama. Şi... aşa s-a şi întâmplat. Numele micii amfibii? Donald Trump!

Abia după ce şi-a adjudecat dreptul de a da numele noii descoperiri, au dezvăluit numele complet: Dermophis donaldtrumpi. Şi au explicat faptul că ''comportamentul viermelui este foarte asemănător cu cel al preşedintelui Statelor Unite în ceea ce priveşte schimbările climatice''.

''Caracteristica noului vierme e aceea de a-şi ascunde capul sub pământ'', a subliniat Aidan Bell, co-fondatorul ''EnviroBuild'', o societate de construcţii durabile, care a plătit 25.000 de dolari pentru a-i da numele. ''Descoperind asemănarea între acest surprinzător şi necunoscut organism şi liderul lumii, nu am rezistat dorinţei de a achiziţiona dreptul de a-i da numele pe care-l doream'', notează abc

Şi astfel, Dermophis donaldtrumpi are un nume cu adevărat important. este vorba de noul exemplar al speciei Caecilian, aproape orb şi cu caracteristica de a-şi înfige capul în nisip. Societatea engleză speră să implice cât mai multe persoane în problema schimbărilor climatice. Trebuie spus că, deocamdată, numele n-a fost recunoscut oficial  asta şi pentru că este în aşteptarea unor verificări ulterioare dacă într-adevăr este vorba de o nouă specie.

Ne puteți urmări și pe Google News

''Dermophis donaldtrumpi suferă din pricina efectelor produse de schimbările climatice, iar din pricina politicilor omonimului său riscă să dispară''. Micul "şarpe" distinge doar lumina de întuneric - explică cei de la Enviro Build - după care postează pe Twitter o fotografie a lui Dermophis donaldtrumpi, cu perucă à la Donald.