Incredibil! Un român SĂLTAT de carabinieri este în culmea FERICIRII. Ce a mărturisit polițiștilor

Incredibil! Un român SĂLTAT de carabinieri este în culmea FERICIRII. Ce a mărturisit polițiștilor

În drum spre Germania unde urma să se căsătorească, un adolescent român, de etnie romă, a fost reținut de polițiștii italieni. Tînărul de 17 ani se afla în localitatea Cremona, Italia, împreună cu familia de unde își cumpărase îmbrăcăminte pentru nunta sa

Băiatul urma să plece cu familia în Germania, unde trebuia să se căsătorească, în ziua următoare, cu o fată, tot de etnie romă, în vârstă de 13 ani, aleasă de părinţi după tradițiile specifice comunității rome.

În urma unei anchete, carabinierii au descoperit că adolescentul a agresat şi jefuit, în mod repetat, un italian. În 22 iunie, i-ar fi furat un pachet de țigări şi l-a lovit cu pumnul în abdomen, după ce, cu câteva luni înainte, i-a rupt un dinte după ce l-a lovit cu pumnul în față.

Autoritățile au descoperit, de asemenea, că băiatul era vinovat și de alte infracțiuni, motiv pentru care Procuratura pentru Minori din Brescia a cerut judecătorului de la Tribunalul pentru Minori să emită un mandat de arestare preventivă pe numele lui.

Mama adolescentului a încercat să-i convingă pe carabinieri să amâne arestarea acestuia pentru a-i permite să se însoare.

Pe de altă parte, băiatul le-a mulțumit carabinierilor că l-au salvat de la această nuntă, explicându-le că nu a văzut-o în viața sa pe fata de 13 ani cu care urma să se căsătorească și că nu era pregătit încă să se însoare.

 

Ne puteți urmări și pe Google News