Constanța conduce în topul candidaților pentru șefia DNA. Ultimii doi aspiranți s-au înscris înainte de a se închide listele

Constanța conduce în topul candidaților pentru șefia DNA. Ultimii doi aspiranți s-au înscris înainte de a se închide listele

Șase procurori se vor lupta pentru a conduce DNA. Doi dintre ei, Adina Florea, și Sorin Armeanu s-au înscris vineri după amiază, cu puțin timp înainte de a se închide listele.

Adina Florea și Andrei Bodean sunt din Constanța. Paula Nicoleta Tănase este procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi și Nicolae Lupulescu, adjunctul secţiei militare din DNA. Sorin Armeanu este prim procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui. El a declarat, referindu-se la numărul mare de infracțiuni din Vaslui, că în Moldova reclamațiile se fac mai ușor.

Adina Florea este procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.

Andrei Bodean este procuror în cadrul Serviciului teritorial Constanţa al Direcţiei Naţionale Anticorupţie și a instrumentat dosarele lui Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Gabriela Scutea, fost procuror general adjunct al României şi fost secretar de stat în Ministerul Justiţiei, este în prezent procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Brașov. Ea a fost numită procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă ÎCCJ în 2007, la propunerea ministrului Justiției de atunci, Monica Macovei, și a îndeplinit această funcție până în 2013.