Plângere penală împotriva DEPUTATULUI „MITRALIERĂ”. Parlamentarul PSD, vizat de ACUZAȚII GRAVE

Plângere penală împotriva DEPUTATULUI „MITRALIERĂ”. Parlamentarul PSD, vizat de ACUZAȚII GRAVE

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu este vizat de o plângere penală, pentru instigare la violență. Anunțul a fost făcut de Asociația ProDemocrația club Brașov care a decis să îl reclame la Parchetul General pe „deputatul mitralieră” după o postare pe Facebook a parlamentarului, după violențele care au avut loc în Piața Victoriei.

Asociația ProDemocrația club Brașov a anunțat că a decis să depună o plângere penală împotriva deputatului PSD Cătălin Rădulescu. Sesizarea urmează să fie depusă la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, pentru săvârșirea infracțiunilor prevăzute de art. 206 și art. 368 Cod penal.

Asociația precizează că a luat această decizie după ce parlamentarul social-democrat a postat, sâmbătă, 11 august, pe pagina sa de Facebook un mesaj care „instigă direct la violență”. „Nu ne provocați, că strângem 1 milion și vă călcăm în picioare”, a scris Rădulescu, adoua zi după incidentele violente din Piața Victoriei.

Autorii plângerii susțin că declarația lui Rădulescu „nu este sub nicio formă de acceptat ca venind din partea niciunui cetățean, cu atât mai puțin din partea unui demnitar al statului român”.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Prin această plângere penală, dorim să atragem atenția că astfel de discurs venit din Parlament este de netolerat, iar oricine îl folosește trebuie să răspundă”, a transmis Asociația ProDemocrația club Brașov.