A devenit ”celebru”. Cine e românul din Montreal care a strigat "M..e PSD!" în timpul meciului lui Halep

A devenit ”celebru”. Cine e românul din Montreal care a strigat "M..e PSD!" în timpul meciului lui Halep

Simona Halep l-a făcut ”celebru” pe un român care trăiește în Canada, după ce a ajuns să-l apostrofeze în fața a mii de oameni.

Finala de la Montreal, confruntarea dintre Simona Halep și Sloane Stephens, a fost întreruptă în primul set de o scandare venită în tribune. În game-ul cu numărul 3 din setul 1, pe serviciul lui Stephens, într-un moment în care Simona Halep conducea cu 40-0, din tribune s-a auzit "M..e PSD!". Apoi, un alt spectator a strigăt "Încă o data", incitandu-l pe primul să strige din nou. Momentul a fost penibil, arbitrul a întrerupt meciul și le-a cerut spectatorilor să facă liniște.

Cel care a strigăt lozincă anti PSD este Silviu Cîrneleagă, scrie Sport.ro. El trăiește în Montreal de peste 20 de ani. E căsătorit cu o canadiancă, are copii născuți în Montreal și lucrează în domeniul construcțiilor.

Silviu Cîrneleagă a fost doar primul român care a scandat împotriva partidului aflat la guvernare. Ulterior, alți români din cei 1000 de fani ai Simonei Halep i-au luat exemplul, motiv pentru arbitru să ceară de fiecare data întreruperea meciului pentru a se face liniște, arată aceeași sursă.

Ne puteți urmări și pe Google News

La ceremonia de premiere tenismena româncă a ținut să îi pună la punct pe românii din diaspora: ”Mulțumesc pentru susținere și pentru cei care au fost puțin altfel astăzi, va rog, când veniți pe un teren de tenis, va rog să respectați această încăpere pentru că este mult prea deosebită pentru astfel de lucruri. Mulțumesc!”. (Sursa foto: Sport.ro)