PANICĂ la Marea Neagră. Incident militar ținut SECRET. Ce urmează?

PANICĂ la Marea Neagră. Incident militar ținut SECRET. Ce urmează?

Un eveniment care s-a petrecut în urmă cu câteva luni a fost dat publicității abia acum de către oficiali ai Flotei ruse. Tensiunile intre flotele rusă și americamă cresc periculos de mult

În timp ce efectua o misiune de patruare în luna aprilie, fregata rusă Amiral Essen a depistat în estul Mării Mediterane un submarin nuclear american din clasa Ohio. Ambarcațiunea a fost urmărită aproximativ două ore. Submarinul nuclear american care făcea parte din grupul naval a fost implicat într-o operaţiune militară a Statelor Unite împotriva Siriei, potrivit cotidianului rus Isvestia, preluat de b1.ro

Nava militară rusă aparţine Flotei Mării Negre, dar a fost detaşată în Marea Mediterană în perioada martie-iunie 2018, în largul Siriei.

Fregata rusă a fost prezentă, de asemenea, în largul Siriei pe 14 aprilie, când Statele Unite, Franţa şi Marea Britanie au efectuat bombardamente asupra unor baze militare siriene, afirmă oficiali militari..

Ne puteți urmări și pe Google News

Operaţiunea rusă a avut sarcina configurării profilului acustic al submarinului nuclear american, profil care poate fi utilizat pentru depistarea submersibilului în cazul unui conflict.