CRIME ORIBILE la Soroca. Detalii ÎNGROZITOARE ale dublei crime. Mamă și fiică arse de vii

CRIME ORIBILE la Soroca. Detalii ÎNGROZITOARE ale dublei crime. Mamă și fiică arse de vii

O crimă oribilă a avut loc în Soroca! O mamă de 42 de ani şi fiica ei de 15 au fost ucise de un tânăr de 22 de ani care le luase cu maşina la ocazie.

Cele două, din satul Bădiceni, au plecat la începutul lunii iulie de acasă şi nu s-au mai întors. Soţul femeii le-a dat dispărute. Astăzi însă, trupurile a două femei au fost găsite pe marginea drumului, între satele Pârliţa şi Dumbrăveni,  pe traseul Soroca-Floreşti.  

Primul cadavrul a fost descoperit pe 1 august. În jurul acestuia oamenii legii au găsit mai multe lucruri arse. 

Ulterior, în data de 4 august, în urma unei cercetări suplimentare a zonei, poliţiştii au descoperit cel de-al doilea cadavru la o distanţă de aproape un kilometru

Ne puteți urmări și pe Google News

Cadavrul femeii de 42 de ani a fost găsit în stare de putrefacţie şi carbonizat, iar cel al adolescentei la aproximati un kilometru mai departe, în aceeaşi stare. Poliţiştii au reţinut un suspect care mai apoi şi-a recunoscut vina. Acesta a declarat cu lux de amănunte scenariul crimei. În ziua cu pricina, victimele au oprit o mașină de ocazie pentru a ajunge la Soroca. A oprit, le-a luat, iar pe drum între ei s-a iscat un conflict. Cele două au sărit din maşină, iar el le-a urmărit, le-a bătut, apoi le-a dat foc.  

Mai mult decât atât, în timpul interogatoriului, individul de 22 de ani a recunoscut şi o altă crimă săvârşită în 2012. Despre acest lucru a anunţat şeful Direcţiei Combaterea Crimelor Grave INI, Igor Zglavuţa. 

Este vorba de o minoră în vârstă de 15 ani, care până astăzi figura pe lista persoanelor dispărute fără urmă.

Individul a declarat că se afla alături de fată când aceasta ar fi căzut de pe bicicletă şi s-ar fi rănit grav. Speriat, suspectul i-ar fi aruncat corpul într-un iaz din preajma localităţii Dumbrăveni

Oamenii legii au efectuat verificări şi au descoperit oseminte în iazul şi locul indicat de suspect. Expertiza va demonstra dacă acestea aparţin fetei dispărute în 2012.

Suspectul are 22 de ani. Pentru cruzimea sa, el riscă închisoare pe viaţă