Scandal la Bocșa. Romii au scos cuțitele și s-au înjunghiar în parcarea unui supermarket

Scandal la Bocșa. Romii au scos cuțitele și s-au înjunghiar în parcarea unui supermarket

Panică, aseară, în parcarea unui centur comercial din Bocșa: mai mulți romi au scos cuțitele și s-au înjunghiat. Plini de sânge au fost luați și duși la Urgențe, dar au continuat încăierarea pe holurile Spitalului Județean din Reșița.

Totul s-a întâmplat in parcarea unui supermarket din Bocsa, unde romii și-au amintit de niște poliție mai vechi neplătite, și s-au luat la bătaie. După ce s-au lovit cu pumnii și picioareșe, au scos cuțietele și s-au tăiat.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale Poliției Locale din Bocșa, și echipajul de intervenții speciale al IPJ Caraș-Severin.

Patru dintre romii scandalagii au ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Reșita, unul cu  răni grave.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Patru pacienți de etnie romă din Bocșa au avut nevoie de intervenții medicale la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Reșița. Vorbim de plăgi înjunghiate toraco-abdominale, craniene și de coapse. Pacienții au fost stabilizați, suturati, investigați radiologic, iar trei dintre acestia nu au prezentat leziuni osoase și au părăsit unitatea medicală. Un singur pacient a rămas sub observația UPU, conform rezultatului tomograf acesta prezintă o fractura în zona coastelor“, a declarat Adina Miloș, purtator de cuvant al SJU Resita pentru reper24.ro.