TRAGEDIE în București! SMURD în ALERTĂ MAXIMĂ!

TRAGEDIE în București! SMURD în ALERTĂ MAXIMĂ!

Un grav accident rutier a avu loc, în urmă cu puțin timp, în București! Conform primelor informații, o mașină a intrat în pietoni, după ce șoferul a pierdut controlul volanului. Accidentul a avut loc pe Bulebardul Liviu Rebreanu la intersecția cu Bulevardul Nicolae Grigorescu.

Conform primelor informații, mașina a lovit mai multe persoane. Conform ISU București - Ilfov, o fetiță de 5 ani are fractură la genunchi și a fost trimisă la spitalul Budimex. Tatăl ei are și el fractură la gleznă. O altă fată, de 14 ani, a fost lovită, dar nu necesită transportul la spital.

Șoferul este evaluat medical, anunță salvatorii. Este vorba despre un bărbat de 65 de ani. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Ca urmare a apelurilor 112 succesive, la fața locului au fost trimise 5 ambulanțe SMURD, anunță ISU.

Ne puteți urmări și pe Google News

”Conducatorul unui autoturism care se deplasa pe str. Liviu Rebreanu dinspre str. Câmpia Libertății, la intersecția cu Bd. Nicolae Grigorescu a efectuat virajul la stânga si a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrand pe scuarul ce desparte sensurile de circulație. Pe Bd. Nicolae Grigorescu dinspre str.Postăvarului se circulă pe banda a doua.”, a transmis Poliția Rutieră potrivit stiripesurse.ro

Se efectueaza cercetari pentru stabilirea cauzelor si imprejurarilor producerii evenimentului rutier.