Mașină de poliție răsturnată la Baia Mare. VIDEO

Mașină de poliție răsturnată la Baia Mare. VIDEO

Un autoturism Dacia Logan, al Inspectoratului de Poliție Maramureș a fost implicat într-un accident de circulație care se putea solda cu rănire agravă a unor persoane.

Din primele informații, mașina Poliției IPJ Maramureș se deplasa la o intervenție, având girofarul și sirena în funcțiune. La un moment dat, în momentul în care mașina poliției a vrut să iasă din curtea interioară a instituției, a fost lovită de o altă mașină, care circula regulamentar. În zonă există o intersecție, iar drumul cu prioritate era acela pe care circula mașina condusă de o persoană din Baia Mare. Șoferul acestei mașini a declarat că el a intrat pe culoarea verde a semaforului, moment în care în fața lui a apărut autospeciala poliției.

În urma impectului, mașina IPJ Maramureș s-a răsturnat și a suferit avarii importante. Polițiștii rutieri din Baia Mare au ajuns la fața locului și au tras concluzia că vinovat de producerea acestui accident este omul legii, care conducea autospeciala de poliție. Acesta a rămas fără permis de conducere și va trebui să suporte din propriul buzunar cheltuielile de reparare a mașinii pe care o conducea.

 

Ne puteți urmări și pe Google News