Ucis la 10 zile după nuntă cu o lovitură direct în inimă

Ucis la 10 zile după nuntă cu o lovitură direct în inimă

Un tânăr în vârstă de 32 de ani a fost ucis, miercuri, în fața unei cafenele din Sebeș. Autorul omorului a fugit după comiterea crimei dar s-a predat după trei ore. Ieri a fost arestat pentru omor.

Adrian Ilie Bercuciu, zis Adiţă, în vârstă de 32 de ani din satul Pianul de Jos, comuna Pianul de Sus a mers, miercuri dimineață, să se întâlnească cu un prieten la cafeneaua Fresko Caffe din Sebeș.  La un moment dat, în timp ce își aștepta prietenul a apărut un consătean, Vali Stancu cu care, spun surse judiciare, ar fi avut un conflict mai vechi. Acesta i-a reproșat că pe vremea când Adiță era bodyguard la un local din Sebeș l-ar fi dat afară pentru exces de băuturi alcoolice.

Între cei doi a avut loc un schimb de replici mai dure, iar pentru a își impune punctul de vedere, Vali Stancu a scos un cuțit cu care l-a lovit pe Adrian. O singură lovitură. Adiță a căzut ca secerat pe caldarâm.

Medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul, lovitura de cuțit fiind direct în inimă. Surse judiciare ne-au declarat că, deocamdată, nu s-a stabilit mobilul crimei, autorul declarând că nu a avut în intenție să îl omoare. „Autorul este dintr-un sat de munte de lângă Sebeș. Majoritatea lor umblă cu brișca la cingătoare. Nu este ceva neobișnuit”, ne-au declarat surse judiciare.

„Cu plecarea ta am pierdut tot”

În noaptea de miercuri spre joi, la scurt timp după ce în comunitatea din Pianul de Jos s-a auzit cine ar fi făptașul, în jurul orei 4.30, locuința lui Vali Stancu a fost cuprinsă de flăcări. Deși pompierii au intervenit destul de repede, casa s-a făcut scrum arzând până în temelii, pagubele fiind evaluate la 30.000 de lei. Concluzia primară a pompierilor a fost că focul a fost pus intenționat. Tânărul s-a căsătorit în 6 mai 2018. Soţia acestuia a postat pe reţeaua de socializare Facebook următorul mesaj: „Cu plecarea ta am pierdut tot. Te rog să mă iei la tine soţul meu drag”. Gândurile soţiei sunt urmate de sute de mesaje de condoleanţe.

 

Ne puteți urmări și pe Google News