SCANDAL la FRF. Răspunsul lui Lupescu după ultimul ATAC al președintelui FRF

SCANDAL la FRF. Răspunsul lui Lupescu după ultimul ATAC al președintelui FRF

Campania pentru alegerile de la FRF este aproape încheiată, urmând ca săptămâna viitoare să se afle cine va fi noul președinte al FRF.

Razvan Burleanu, presședintele în funcție, este sigur că nu va exista un tur 2, iar învingătorul va fi decis încă din primul tur. Burleanu a lansat și un atac la adresa lui Ionuț Lupescu, principalul său contracandidat, declarând că acesta a mințit atunci când a declarat că și-a dat demisia din cadrul UEFA.

Lupescu a postat pe contul său de Facebook, târziu în noapte, un răspuns la afirmațiile lui Burleanu. Lupescu a precizat că nu se va întoarce la UEFA indiferent de rezultatul alegerilor, iar Burleanu a dezinformat opinia publică.

„Ca de obicei, așa-zisele dezvăluiri bine împachetate, într-un stil politic de anii 50, ale președintelui FRF nu sunt altceva decât minciuni prin omisiune. Răzvan Burleanu s-a folosit de un răspuns punctual cerut de la UEFA pentru a evidenția, în stilul lui caracteristic, o supoziție falsă. Adevărul complet este următorul: pentru reprezentanții top management, demisia presupune o predare de gestiune care durează o perioadă de timp mai îndelungată. Din cauza intrării în competiția electorală, plecarea ireversibilă nu a mai putut fi finalizată. Singura soluție, în acest context, a fost inactivarea funcției până la definitivarea plecării. Aceasta a fost, de altfel, recomandarea departamentului de HR al UEFA, lucru care va fi și confirmat în curând. Se va dovedi, astfel, că, din disperare, Răzvan Burleanu nu doar că a manipulat încă o dată opinia publică, ci a amestecat într-o competiție internă și numele UEFA.

Reconfirm și pe această cale că nu mă voi întoarce la UEFA, indiferent de rezultatul alegerilor din 18 aprilie, pentru că ceea ce am spus în această campanie a fost 100 la sută adevărat. Din nefericire pentru tânărul cu zero rezultate în fruntea FRF, toate aceste tactici ieftine de manipulare conștientă și cinică a opiniei publice nu îl vor ajuta să mai câștige încă un mandat. Dânsul nu va pleca prin demisie de la FRF, ci prin vot, încă după primul tur”, se arată pe Facebookul lui Lupescu.