Ion Cristoiu DEVOALEAZĂ mesajul ASCUNS al lui Coldea: „Vorbește de SPIONI și de TRĂDĂTORI, este clar spre cine era îndreptată AMENINȚAREA”

Ion Cristoiu DEVOALEAZĂ mesajul ASCUNS al lui Coldea: „Vorbește de SPIONI și de TRĂDĂTORI, este clar spre cine era îndreptată AMENINȚAREA”

Ion Cristoiu a comentat mesajul controversat lansat, joi, de Florian Coldea, după ce a fost audiat pentru a doua oară în Comisia de control SRI.

Fostul șef SRI a transmis un mesaj acid celor care au de gând să trădeze. Aș vrea să reamintesc și de un celebru personaj biblic, care a trădat pentru 30 de arginiți. Și ce dacă ulterior l-au apucat remușcările? Răul nu a putut fi reparat. Unii practică astăzi același lucru cu interesele statului român. Par să își facă un titlu de glorie din asta, afectând instituții democratice și capacități fundamentale de apărare ale țării, dar nu vor sfârși bine” a încheiat Florian Coldea.

Chiar dacă la prima vedere pare că amenințările sunt la adresa lui Sebastian Ghiță, Ion Cristoiu are altă teorie. „Tot discursul este unul violent la adresa celor care sunt acuzați de trădare. Acest fapt este fără precedent de la revoluție. Textul este de fapt adresa tuturor celor care sunt împotriva lui. 

Mesajul pe care l-a transmis este pentru oamenii săi din sistem, nu era îndreptat spre o singură persoană. Și să știți că nu este singurul din SRI care gândește așa. 

Ne puteți urmări și pe Google News

El vorbește de spioni și de trădători, este clar spre cine era îndreptat acest discurs al domnului Florian Coldea”, a spus Ion Cristoiu la Antena 3.