Un român care a câștigat Liga Campionilro îl CRITICĂ pe Burleanu: „Cine răspunde azi pentru cele două milioane de euro?”

Un român care a câștigat Liga Campionilro îl CRITICĂ pe Burleanu: „Cine răspunde azi pentru cele două milioane de euro?”

Fost căpitan al echipei națioanle a României, Cristi Chivu a explicat de ce îl susține pe Ionuț Lupescu și a vorbit despre greșelile făcute de Răzvan Burleanu.

Într-n interviu amplu acordat pentru gsp.ro, Cristi Chivu atinge și problema alegerilor pentru șefia Federației de Fotbal. Fostul internațional român îl susține pe Ionuț Lupescu și crede că de numele lui Răzvan Burelanu se leagă un mare eșec, cel al Centrelor de Excelență.

„Am tot vorbit cu Ionuț în ultimii ani. Și, pe lângă problemele de la UEFA, era inevitabil să nu discutăm și despre fotbalul românesc. Subiectul doare! Doare mai ales când știi că se pot face niște lucruri și nu se fac. Când s-a hotărât, i-am spus că-i sunt alături și mi se pare normal să fie așa față de un om priceput, cu experiență acumulată la FRF și la UEFA, cu acces la informații și la tot ce înseamnă pârghii de dezvoltare. Federația trebuie să fie condusă de oameni capabili, care pricep fenomenul și fac diferența între proiecte realizabile și planuri SF. Centrele de Excelență, care au fost făcute doar de ochii lumii. Cine răspunde azi pentru cele două milioane de euro investiţi într-un proiect nerealizabil?! Mă așteptam să văd în campanie dezbateri fotbalistice, pe idei, așa cum și-ar fi dorit și Ionuț. Poate sunt eu mai boem sau naiv! Se pare însă că Burleanu a ales o altă tactică. E treaba lui dacă el crede că alegerile pot fi câștigate cu scandaluri și atacuri la persoană. Nu pot să uit însă că, în urmă cu patru ani, promitea că fotbalul românesc nu va mai fi la fel ca pe vremea lui Mircea Sandu, dar constat că nu există nicio schimbare. Se preocupă doar să alimenteze o tensiune inutilă la vârful federației”, a afirmat Chivu.

Ne puteți urmări și pe Google News