Important! Ce vor PRIMI ACASĂ până în aprilie toți cei care vor depune declarația unică la ANAF

Important! Ce vor PRIMI ACASĂ până în aprilie toți cei care vor depune declarația unică la ANAF

Eugen Teodorovici a declarat în exclusivitate la România TV că până în luna aprilie toți contribuabilii vor primi acasă parolele pentru a putea depune online formularele la ANAF.

"Formularul 600 dispare si comasam 7 formulare persoane fizice într-una singură. Anul acesta vom avea un singur termen, 15 iulie, iar de la anul 15 martie de depus declaraţia unică. Desfiinţăm obligaţia de plata în 4 transe, banii raman la contribuabil, plateste cand doreste, dar nu mai tarziu de 15 martie anul viitor", a punctat ministrul Teodorovici.

Când vom primi reduceri:

Ministrul Finanţelor a anunţat că va exista şi un sistem de bonus: "Vrem sa stimulam trecerea in online si dam 5% reducere la suma daca se depune online. Daca vrem sa platim anticipat aici vorbim de impozit pe venit, contribuţie pensie şi sanatate, atunci pana la 15 decembrie mai primeste inca 5%.

Ne puteți urmări și pe Google News

O să dispară decizia de impunere ANAF, românii nu o să mai primească plicuri. De saptamana urmatoare sistemul de la Fisc va începe să genereze parole. Până în luna aprilie toți contribuabilii vor primi acasă parolele pentru a putea depune online formularele la ANAF", a mai punctat ministrul Teodorovici.