Cutremurător! O fetiţă de DOAR 11 ani a născut un bebeluş. Cu cine a fost CONCEPUT

Cutremurător! O fetiţă de DOAR 11 ani a născut un bebeluş. Cu cine a fost CONCEPUT

O fetiță de numai 11 ani a născut un băiețel imediat după ce a fost dusă la spital de familie care habar nu avea ce se întâmplă cu fiica lor. Credeau că are probleme cu stomacul.

Spitalul Universitar  Virgen de la Arrixaca din Murcia a contactat poliția pentru a informa faptul că o feţită de 11 ani a dat naștere unui băiat, aşa prevede protocolul în astfel de cazuri.  Vestea a fost şocantă pentru familie deoarece au aflat că fetiţa lor a întreţinut relaţii sexuale cu fratele în vârstă de 14 ani.

Copila a născut  vineri, după ce fata s-a plâns de dureri de stomac, dar când a ajuns la spital a născut imediat. Surse apropiate anchetei spun că fratele, care atunci când sora sa a rămas gravidă avea 13 ani, nu va suporta rigorile legii deoarece este minor, notează elperiodico.com

Copila și părinții ei spun că nu știau nimic despre sarcină și au crezut că fata are probleme cu stomacul. Autoritățile vor efectua teste ADN pentru a stabili cu certitudine cine este tatăl nou-născutului și trebuie să stabilească dacă relațiile sexuale dintre cei doi frați minori au fost concensuale.

Surse din Comunitatea Autonomă  a spitalului au confirmat pentru Europa Press că atât minorul, cât și fiul ei sunt sănătoși.

Ne puteți urmări și pe Google News