Să nu supere Kremlinul, Dodon a FUGIT la Moscova să dea INTERVIUL jurnalisţilor ÎNTORŞI de pe aeroportul Chişinău. Foto

Să nu supere Kremlinul, Dodon a FUGIT la Moscova să dea INTERVIUL jurnalisţilor ÎNTORŞI de pe aeroportul Chişinău. Foto

Președintele Igor Dodon a dat o fugă la Moscova (singur), pentru a oferi un interviu pentru RTVI, după ce săptămâna trecută, o echipă de filmare a postului TV condusă de Irada Zeynalova a fost întoarsă din drum de pe Aeroportul din Chișinău.

Reamintim că jurnalista NTV Irada Zeynalova a fost întoarsă la Moscova, de pe aeroportul Internațional Chișinău. Poliția de Frontieră i-a interzis jurnalistei ruse intrarea pe teritoriul R. Moldova deoarece nu a prezentat niciun document care să arate faptul că are stabilită întâlnirea cu preşedintele Dodon. Din acest motiv, echipa TV  a trebuit să facă cale întoarsă la Moscova.

Iar acum preşedintele Dodon anunţă cu mândrie: „După cum am promis, am oferit un interviu jurnaliștilor de la postul de televiziune internațional RTVI, care va fi difuzat în această săptămână, în cadrul unei emisiuni ample de bilanţ „Noile bilanţuri la RTVI, pe ambele părţi ale oceanului”. Am răspuns la toate întrebările adresate”, a scris Igor Dodon pe contul personal de socializare.. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursa foto: Igor Dodon - Facebook