NUCLEARA! Ponta îi suflă al doilea mandat lui Iohannis! Gafă de proporții a președintelui.

NUCLEARA! Ponta îi suflă al doilea mandat lui Iohannis! Gafă de proporții a președintelui.

Klaus Iohannis şi preşedinţii PNL, Ludovic Orban, USR, Dan Barna, PRO România, Victor Ponta, şi PMP, Eugen Tomac, au semnat, joi, într-o ceremonie organizată la Palatul Cotroceni, Acordul Politic Naţional pentru consolidarea parcursului european al României. La final, aceștia s-au pozat în fel și chip, și-au făcut selfie-uri în rafală și s-au hăhăit ca la o petrecere cu grătar.

O dată ce imaginile au fost difuzate, Mircea Badea a lansat un comentariu care a zguduit percepția electoratului despre președintele României, care a anunțat că își dorește un nou mandat.

Realizatorul TV a spus că „este mizerabil, din punct de vedere moral, că președintele Klaus Iohannis, care a zis, după drama de la Colectiv, că a fost nevoie să moară oameni ca să plece Guvernul Ponta, astăzi să zâmbească în poze cu Victor Ponta și să semneze acorduri”.

"Ceea ce este cu adevărat mizerabil în această fotografie este că Werner îl cheamă pe Ponta la Cotroceni. Că Ponta se duce să semneze nu mă miră. Ponta semnează orice. Îl cheamă cineva să semneze, el merge și semnează. (...) Dar ceea ce mi se pare cu adevărat mizerabil este faptul că Werner îl cheamă pe Ponta să semneze pactul. De ce mi se pare mizerabil? Klaus Iohannis a zis după drama de la Colectiv: a fost nevoie să moară oameni ca Guvernul Ponta să demisioneze. Păi dacă spui așa ceva, tu, în viața asta, mai faci un business politic cu Ponta?! Cât de mizerabilă este această fotografie după ce ai zis că a fost nevoie să moară oameni ca să plece Ponta, iar tu, după trei ani, te hăhăi cu Ponta semnând un pact? Mizerabil din punct de vedere moral!”, a zis Mircea Badea la emisiunea ”În gura presei”.

Ne puteți urmări și pe Google News