Ponta iese la rupere. Avertizări dure dușmanii din Opoziție. Următorul „Dragnea” al politicii românești

Ponta iese la rupere. Avertizări dure dușmanii din Opoziție. Următorul „Dragnea” al politicii românești

Liderul ProRomânia, fostul premier Victor Ponta, lansează atacuri dure la Opoziție, susținând că liderii PNL și PMP sunt la fek de toxici ca Dragnea.

„Nu poti sa construiesti viitorul cu oameni care reprezinta doar trecutul!

Orban polueaza ca o masina veche si rablagita / Basescu este un deseu politic radioactiv / amandoi sunt la fel de toxici ca si Dragnea / amandoi vor sa se agate de putere si avantaje personale - daca nu au acces atunci distrug tot!

ProRomania nu a facut niciun compromis - am luptat singuri cu cei pe care ii consideram rai in PSD / la fel procedam acum - niciun compromis cu Orban sau Basescu!

Ne puteți urmări și pe Google News

Mergem pe drumul nostru ; anevoios , periculos, obositor - dar drumul drept!

Suntem ProRomania - tinem cu Romania!”, scrie Ponta.

În ceea ce îl privește pe liderul PNL, Ludovic Orban, Ponta a declarat că acesta este „un combinagiu de anii 90, este o relicvă politică. Principalul sabotor al Ralucăi Turcanu la șefia Camerei Deputaților a fost Orban, de asemenea, principalul sabotor al lui Rareș Bogdan este tot Orban. Am scăpat de Dragnea, trebuie să scăpam și de Orban că sunt la fel. Orban este ca o Dacie 1100, ne poluează. Cât e Orban șeful PNL, nu va trece moțiunea de cenzură. Pro România nu stă de vorbă cu Orban”, a spus Victor Ponta.