Victor Ponta confirmă acuzațiile împotriva Laurei Codruța Kovesi: „A mințit. A fost de mai multe ori la evenimente private”

Victor Ponta confirmă acuzațiile împotriva Laurei Codruța Kovesi: „A mințit. A fost de mai multe ori la evenimente private”

Fostul premier Victor Ponta, a declarat, joi seară, că fosta șefă DNA, Laura Codruța Kovesi, a participat la mai multe evenimente private în care se aflau, printre alții, și Sebastian Ghiță.

„A mințit. A fost de mai multe ori la evenimente private și asta deja cred că este un lucru pe care nu îl mai contestă nici măcar doamna Kovesi.

Domnul Petrescu nu a fost, pot să vă garantez că nu a fost la acele întâlniri.”

Întrebat dacă la evenimentele private a participat și fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, fostul premier a declarat:

Ne puteți urmări și pe Google News

„Nu a fost prezentă. Nici la alte evenimente private la care am participat eu, nu a fost prezentă.

Domnul Ghiță s-a întâlnit cu doamna Udrea, dar nu la aceste evenimente.”, a declarat Victor Ponta.

Joi seară, Antena 3 a prezentat un document în care Victor Ponta a declarat, în calitate de martor la SIIJ, că fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, se manifesta „extrem de apropiat” în relația cu Sebastian Ghiță.

„Mai mult, acesta din urmă a relatat că inculpata Kovesi Laura Codruța se manifesta extrem de apropiat în relațiile cu denunțătorul/persoana vătămată Ghiță Sebastian Aurelian, astfel încât cu prilejul unei vizite private i-a adresat: „știe că îl iubește, dar că, dacă îl mai printe că vorbește cu „aia” o să îl aresteze și pe el, așa cum o să o aresteze și pe ea”, cu trimitere la Udrea Elena Gabriela”, se arată în documentul prezentat de Antena 3.