Dăncilă este așteptată cu coroane funerare. Jandarmii încearcă să îndepărteze protestatarii

Dăncilă este așteptată cu coroane funerare. Jandarmii încearcă să îndepărteze protestatarii

Premierul Viorica Dăncilă efectuează, joi, o vizită la Târgu Mureș. Ea este așteptată de zeci de protestatari cu coroane funerare, pregătite pentru a fi oferite premierului.

Pentru moment jandarmii încearcă să îi îndepărteze pe protestatari.

Miercuri, premierul Viorica Dăncilă a fost primită cu huiduieli și cu un banner pe care scria „#România fără hoți/#hai la referendum”, protestatarii strigându-i „analfabeta”.

„Într-o democraţie, fiecare trebuie să îşi spună punctul de vedere şi dacă nu devine agresiv, dacă nu jignesc, aşa este în democraţie, fiecare se poate exprima. M-aş fi bucurat foarte mult dacă am putea avea un dialog, să ne spună care este nemulţumirea lor, să vină cu o soluţie, să vină cu o propunere. Avem toată deschiderea de a discuta cu toată lumea”, a răspuns premierul, întrebat dacă are un mesaj pentru protestatari.

„Nu pot opri oriunde, pentru că aţi văzut că de multe ori au fost manifestări violente, au fost chiar agresivi. Nu pot opri oriunde, dar, dacă veneau şi spuneau că vor să avem un dialog, aveam toată deschiderea la acest dialog”, a adăugat Dăncilă.

 

Ne puteți urmări și pe Google News