Gianina face „Fețe-fețe” la TVR1, cu o faţa nouă - sperăm noi - provizorie!

Gianina face „Fețe-fețe” la TVR1, cu o faţa nouă - sperăm noi - provizorie!

De luni, 6 mai, Gianina Corondan va invită să ne jucăm împreună, în cel mai nou şi inedit concurs tv!

Şi pentru că ne place să ne uităm la oameni, să le ghicim poveştile, să le intuim vieţile, să le presupunem meseriile, la „Feţe-feţe” intuiţia poate aduce concurenţilor bani.

Ce teste-surpiză sunt pregătite, ce premii se pot câstiga şi ce nebunii a pregătit Gianina, puteţi afla din 6 mai, de luni până vineri, de la ora 19.00, la TVR 1, în emisiunea „Fețe-fețe”

Până atunci, am descoperit că Gianina deja s-a pregătit şi ea cu o nouă faţă, doar că rezultatul este „uşor” peste aşteptări... „M-am supus unei intervenţii de mare fineţe, non-invazive, moderne. Mi-a fost teamă la început. Apoi m-am liniştit. Nu a durut, nu a durat şi e cum mi-am dorit. Nu puteam începe un aşa proiect amuzant cu o față veche, serioasă, nemodernizată şi neadaptată trendurilor. În plus, asta e şi ideea, fața să spună cât mai multe, nespunând nimic. Fața mea, dar şi fețele concurenţilor de la Feţe-feţe” a mărturisit Gianina în stilul ei inconfundabil.

Ne puteți urmări și pe Google News

Putem declara oficial că nimeni din echipa emisiunii nu i-a cerut aceste modificări – şi că sperăm ca până luni, toate să revină la dimensiuni normale. https://www.facebook.com/GianinaCorondanOfficial/photos/a.673274429392238/2082745728445094/?type=3&theater