Adevărul neștiut despre Simona Halep! Surprinzător, dar nu are legătură cu sportul. Vorbim despre o sumă de bani colosală

Adevărul neștiut despre Simona Halep! Surprinzător, dar nu are legătură cu sportul. Vorbim despre o sumă de bani colosală

Simona Halep a făcut o mutare îndrăzneață, în încercarea de a crește afacerile familiei. Departe de lumea tenisului, campioana noastră a luat o decizie foarte importantă.

Astfel, Halep a decis să investestească în imobiliare și, deși începutul a fost poate greu, se pare că afacerile îi merg destuyl de bine.

Potrivit Telekomsport.ro, Simona Halep a trecut deja la ridicarea celui de-al doilea imobil cu apartamente de vacanță, construit la malul mării, după ce anul trecut sportiva investea în construirea primului de acest fel și ale căror apartamente s-au vândut imediat.

„Primul imobil s-a vândut imediat. Astfel de apartamente sunt foarte căutate, pentru că toată lumea vrea o casă de vacanţă la malul mării! Simona s-a orientat foarte bine către această zonă de afaceri", a declarat un apropiat al familiei Halep.

Ne puteți urmări și pe Google News

Și asta nu e tot. Simona Halep a cumpărat și un hotel în stațiunea Poiana Brașov, pentru care a scos din buzuna aproape 2 milioane de euro. Hotelul a fost ulterior subînchiriat pentru o sumă lunară, modică.