Alertă în presă! Crimă în stil mafiot. Jurnalistul incomod puterii a fost bătut cu cruzime

Alertă în presă! Crimă în stil mafiot. Jurnalistul incomod puterii a fost bătut cu cruzime

Regimul lui Nicolas Maduro este ostil tuturor acelor jurnaliști potrivnici puterii. Noi bănuieli umbresc regimul din Venezuela după ce un jurnalist a fost răpit, iar apoi aruncat pe o stradă lăturalnică. Jurnalistul Ali Dominguez a fost dus la spital, dar a fost prea târziu. După o dispariție de 7 zile, timp în care a fost bătut cu bestialitate, jurnalistul și-a găsit sfârșitul pe patul de spital.

Situația din Venezuela capătă noi valențe după ce regimul lui Nicolas Maduro a declanșat lupta împotriva presei incomode. Jurnalistul Ali Dominguez a fost găsit mort, la mai bine de șapte zile de la dispariția lui.

Trupul acestuia a fost găsit chiar în ziua în care trebuia să împlinească 28 de ani. Ziaristul a fost găsit inconștient, pe o stradă din Caracas și a fost dus de urgență la spital, dar a murit la scurt timp.

Identitatea persoanelor care l-au răpi pe jurnalist nu este cunoscută. Răpirea a avut loc pe data de 28 februarie, informează B1. El a fost găsit zăcând pe stradă, bătut crunt, suferind grave leziuni în zona capului

Ne puteți urmări și pe Google News

Jurnalistul a făcut grave denunţuri împotriva Consiliului de Administrație al Universidad Bolivariana, unde a studiat.

Ali Dominguez a fost în mai multe rânduri amenințat cu moartea.

Totodată, Ali Dominguez era liderul unei mișcări ce se opune ideilor promovate de președintele Nicolas Maduro.