BLESTEMUL PRINȚESEI face RAVAGII în Casa Regală. CADAVRUL a fost văzut de prinț

BLESTEMUL PRINȚESEI face RAVAGII în Casa Regală. CADAVRUL a fost văzut de prinț

Scandal de zile mari în Familia Regală din Marea Britanie. S-a crezut că este doar un mit, dar, de fapt, blestemul prințesei este cât se poate de real.

Moartea neașteptată a prințesei Diana a șocat întreaga lume. Deși tragicul eveniment a avut loc în 1997, misterele și scandalurile asociate cu pierderea cutremurătoare continuă să dea naștere controverselor.

De curând s-au aflat noi detalii care vor alimenta disputele. La aflarea veștii cumplite despre prințesa Diana, printul Charles a fost devastat de moartea fostei sale soții.

În ziua cu pricina, Printul Charles a decis sa mearga la Paris pentru a obtine trupul Printesei Diana. Regina Elisabeta însă s-a opus cu vehemență și a încercat să ăl oprească.

Ne puteți urmări și pe Google News

 „A fost o miscare curajoasa si surprinzatoare. Era fostul ei sot, nu avea niciun drept sa fie acolo decat in calitate de tata al copiilor. Charles a vrut sa mearga la Paris cu avionul regal.

Din nefericire, Regina Elisabeta nu l-a lasat. Printul Charles s-a luptat atunci pentru Diana mai mult decat a facut-o in perioada in care a fost in viata”, sustine Richard Kay, jurnalist si prieten bun cu Printesa Diana, potrivit Stirescu.