Polițiștii intră și predică în biserică împotriva metodei ACCIDENTUL. ”Poliția niciodată nu sună să ceară bani”

Polițiștii intră și predică în biserică împotriva metodei ACCIDENTUL. ”Poliția niciodată nu sună să ceară bani”

Pentru că nu mai fac față unui fenomen de înșelăciune, care parcă nu se mai termină, celebra metodă accidentul, polițiștii din Satu Mare au trecut la metode mai directe de informare a cetățenilor.

Trei polițiști au mers, duminica trecută la biserica din Beltiug, județul Satu Mare, iar după slujba religioasă s-au dus în fața altarului și le-au ținut oamenilor o predică despre cum să se ferească de persoanele care practică ”metoda accidentul”.

Toată lumea care a mers la slujba de duminică se întreba ce caută trei polițiști, îmbrăcați în uniforme. Misterul a fost dezvăluit duipă ce preotul a terminat sluba religioasă și l-a chemat pe unul dintre agenți, Alin Puiu, să le spună oamenilor despre cum trebuie să acționeze împotriva celor care doresc să îi înșele. „Foarte mulți oameni, fără frică de Dumnezeu, îmi place să spun, sună persoane, se dau de la Poliție și spun că rude apropiați au suferit un accident și solicită bani. Noi vă spunem că niciodată, Poliția Română, niciodată, nu va suna oamenii să le solicite bani. Poliția niciodată n-o să vă anunțe în modul în care o fac astfel de persoane. Sfatul nostru este ca în cazul în care sunteți sunați de astfel de persoane să închideți și să sunați rudele”, a spus Alin Puiu, fiind citat de portalsm.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News